вівторок, 25 лютого 2020 р.




Доброго дня колеги, не знаю чи хтось стикався у своїй діяльності з конкурсом Карібу. 

Карібу - щорічна серія з шести онлайн-турнірів з математики для учнів 1-11 класів для всіх видів шкіл, у тому числі,  домашнього  навчання. Турніри доступні по всьому світу. Вони проходять для 2, 3/4, 5/6, 7/8, 9/10, 11/12 класів та доступний английскою, французькою, персидською, китайською та українською мовами. Результати конкурсів та детальна статистика доступні ввечері 2-го дня конкурсу. Накопичені бали додаються до Кубку Карібу, учні та школи, які посіли перші місця отримують призи. Турніри Карібу унікальні наявністю одного інтерактивного запитання. Всі ці математичні  ігри доступні  онлайн та дуже популярні. Існує окремий Youtube канал та канал Dailymotion присвячені відео-розв'язанням  цих запитань.
Турніри проходять за графіком, висвітленим на сайті https://cariboutests.com/  На проходження кожного турніру надається два дні, пройти конкурс учень може в шкільний час зі шкільного ІР. 

Починаючи з наступного конкурсу завдання будуть доступні українською мовою, до наступного навчального року сайт теж обіцяли перекласти українською. З цієї нагоди домовились з організаторами домовились, що до кінця навчального року всі школи зможуть взяти участь в конкурсі безкоштовно. Додаю файл з інструкцією для вчителів як організувати участь учнів. Для отримання коду доступу для безкоштовної участі потрібно направити листа на адресу admin.ukraine@cariboutests.com вказавши назву школи та контактні дані вчителів.

Немає коментарів:

Дописати коментар