неділя, 3 лютого 2019 р.

 

До  уваги  вчителів  математики!!!!







Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру» в Україні (далі – Конкурс) у 2018/2019 навчальному році буде проведено у два етапи: Всеукраїнський (для учнів 2-6 класів) – 7 грудня 2018 року та Міжнародний (для учнів 2 - 11 класів) – 21 березня 2019 року.
2. Заявки на участь у першому етапі Конкурсу надсилаються до 10 листопада 2018 року, у другому – до 15 лютого 2019 року на адресу організаційного комітету: вул. Караджича, 29, м. Львів, 79054, чи на адресу регіонального координатора.

3. Усі претензії щодо надісланих результатів оргкомітетом приймаються: для Всеукраїнського етапу – до 1 березня, для Міжнародного етапу – до 1 липня 2019 року.
4. Для якісної підготовки завдань, друку кольорових бланків Всеукраїнського та Міжнародного етапів, книжок, сертифікатів, для виготовлення логічних складалок та сувенірів для учасників та організаторів конкурсу та у зв’язку з теперішньою економічною ситуацією визначено, що сума зборів коштів з одного учасника у 2018/19 навчальному році не повинна перевищувати 20 грн.
5. Благочинна пожертва, що має бути перерахована на розрахунковий рахунок Благодійного фонду «Ліцей», складає 18 гривень від кожного учасника та повністю використовується для покриття витрат на організацію та проведення конкурсу Центральним організаційним комітетом.
6. Різниця між зібраними та перерахованими пожертвами використовується для забезпечення організації та проведення конкурсу в навчальному закладі чи об’єднанні навчальних закладів. 8. Відзначення учасників конкурсу здійснюється за рахунок благодійних пожертв учасників конкурсу.

                                                                Методист   Л.Дутко

Немає коментарів:

Дописати коментар